Energie opbouwen

Energie opbouwen

Energie opbouwen

Met name in geval van chronische ziekten bewegen de lichaamseigen energieën zich deels op een extreem laag niveau. Er heersen duidelijke tekorten. De zelfgenezende vermogens zijn daardoor zeer beperkt en de kansen op genezing minder groot. De vitaalveldtherapie biedt u nu een fundamentele en systematische energieopbouw.

Allereerst zal uw therapeut samen met u proberen om energieroe er, uit te schakelen of hun invloed te verminderen. Energierovers zijn schadelijke milieu invloeden, zoals elektrosmog in de slaapkamer of een ongezonde levenswijze, zoals te weinig slaap. Daarnaast zal in vele gevallen een voedingsprogramma worden opgesteld met orthomoleculaire voedingssupplementen (vitaminen, mineralen, sporenelementen en enzymen) om tekorten te reduceren, resp. in een verhoogde behoefte te voorzien.

Verreweg het grootste energieaandeel komt evenwel niet uit de voeding. Rond twee derde van onze dagelijkse energiebehoefte wordt gedekt door elektromagnetische velden die in de vrije natuur voorkomen. Hun oorsprong is niet van technische aard. Deze straling komt hoofdzakelijk van de zon in de vorm van licht, warmte en andere elektromagnetische golven. Maar ook door verschillende weer fenomenen, zoals bliksemontladingen, ontstaat natuurlijke omgevingsstraling op aarde.

Aangezien wij ons in midden europa gemiddeld 90 % van onze tijd in gesloten ruimtes en auto's bevinden, die een deel van deze natuurlijke omgevingsstraling afschermen resp., verminderen, bestaat vaak een gebrek aan deze natuurlijke stralingsenergie.

Er is vastgesteld welke delen van deze natuurlijke omgevingsstraling bijzonder werkzaam zijn voor de energieopbouw en hoe men deze kan nabootsen.

Met de vitaalveldtherapie worden u belangrijke delen van de natuurlijke omgevingsstraling in geconcentreerde vorm, via het MitoSan apparaat, toegevoerd. Er is sprake van een direct energietransport naar de cel. Zonder omwegen, zoals via de darm bij voeding, wordt de elektromagnetische energie onmiddellijk en actief door de cellen opgenomen.

Door de energieopbouw verbetert uw algemene gezondheidstoestand. Klachten verminderen, de stofwisseling wordt geprikkeld en het immuunsysteem versterkt. Om de ziekmakende belastingen succesvol uit te scheiden is een hoog energieniveau van groot belang.