Ervaring van patiënten

Ervaring van patiënten

Ervaring van patiënten

Onze praktijk kent vele tevreden patiënten. Desgewenst kunnen wij u in contact brengen met enkele van onze patiënten voor onafhankelijke informatie over onze praktijk.

Preventief medisch onderzoek en body scan Rotterdam

"Ik kom al ruim 15 jaar bij Sissy Molenaar, eerst in de praktijk in Rotterdam, maar sinds een paar jaar bij haar eigen praktijk in Capelle aan den IJssel. De aanleiding detijds om naar Sissy te gaan waren hooikoorts en voedselallergieën, maar daar heb ik inmiddels geen last meer van. De belangrijkste reden om toch periodiek voor een preventief medisch onderzoek langs te gaan is een algemene "healt check"."
Lees meer

Behandeling astma Capelle aan den IJssel

"Sinds mijn bezoek is aan Sissy Molenaar is mijn leven ten positieve veranderd. Ik had verschillende 'chronische' aandoeningen, als astma, buikklachten en spanningen. Dankzij Sissy haar therapieën ben ik daar vrijwel geheel vanaf en heb ik mijn leven terug."
Lees meer

Behandeling eczeem Capelle aan den IJssel

"Iets langer dan 2 jaar geleden begon ik mijn behandeling bij Sissy Molenaar. Ik kwam totaal uitgeput, hopeloos en kapot binnen op aanraden van een goede vriendin. Al sinds mijn jeugd had ik last van eczeem op de bekende plekken, arm- en knieholtes en af en toe ook tussen mijn ogen. Rond de pubertijd werd dit erger en begon ik af en toe met cortisone cremes, op aanraden van de dermatoloog."
Lees meer

Behandeling astma, huidprobleem en vermoeidheid Rotterdam

"In februari 2014 kwam ik voor het eerst bij Sissy terecht. Sinds mijn achtste heb ik astma en gebruik ik medicijnen om mijn astma onder controle te houden. Met de medicatie was mijn astma redelijk onder controle, maar ik had wel steeds meer medicijnen nodig om te kunnen blijven functioneren. Hierdoor kreeg ik steeds meer lichamelijke klachten en had ik het gevoel alsof ik in dikke stroop leefde."
Lees meer