Behandeling astma, huidprobleem en vermoeidheid Rotterdam

Behandeling astma, huidprobleem en vermoeidheid Rotterdam

Behandeling astma, huidprobleem en vermoeidheid Rotterdam

In februari 2014 kwam ik voor het eerst bij Sissy terecht. Sinds mijn achtste heb ik astma en gebruik ik medicijnen om mijn astma onder controle te houden. Met de medicatie was mijn astma redelijk onder controle, maar ik had wel steeds meer medicijnen nodig om te kunnen blijven functioneren. Hierdoor kreeg ik steeds meer lichamelijke klachten en had ik het gevoel alsof ik in dikke stroop leefde.

Behandeling huidproblemen

In het voorjaar van 2013 kreeg ik een zware darminfectie, waardoor mijn weerstand nog verder verslechterde. In diezelfde periode ontwikkelde ik een huidprobleem. Mijn huid leek in brand te staan, waardoor ik veel pijn had. De verschillende specialisten in het ziekenhuis konden mij niet verder helpen. Medisch gezien konden ze geen oorzaak vinden voor het brandende gevoel en de ontsteking kon alleen onderdrukt worden met cortisone crèmes. Een half jaar lang heb ik meerdere crèmes geprobeerd, maar niets hielp. Toen de dermatoloog voorstelde om over te gaan op een nog zwaarde cortisone creme, was voor mij de maat vol. Zo wilde ik mijn leven niet leiden. Neerslachtig van de pijn en oververmoeid kwam ik via een goede vriendin bij Sissy terecht.

Resultaten body scan

Mijn eerste bezoek bij Sissy was zowel een schok - de metingen lieten zien hoe slecht mijn lichaam er aan toe was - als een verademing. In plaats van mijn symptomen te onderdrukken met allerlei geneesmiddelen ging Sissy meteen op zoek naar de oorzaak van mijn klachten. Ze stelde vast dat mijn PH-waarde door stress uit balans was geraakt. Naast een mineralencomplex om mijn PH-waarde te herstellen, kreeg ik verschillende crèmes mee die de ontsteking uit mijn huid moesten trekken. Sissy's behandeling had bijna meteen effect. Mijn PH-waarde herstelde binnen enkele dagen. Dit kon ik meten met strips. De crèmes wisten mijn huid geleidelijk aan te kalmeren, waardoor de pijn steeds minder werd en bijna helemaal verdwenen is. Eindelijk kan ik weer bewegen zonder pijn.

Ook mijn vermoeide lichaam wist Sissy weer in balans te krijgen. Door de juiste supplementen heb ik nu volop energie, is mijn astmamedicatie meer dan gehalveerd en heb ik niet langer het gevoel dat alles veel moeite kost. Dankzij Sissy voel ik mij zoveel beter. Ik geniet weer volop van het leven.

Suzanne