Vitaalveldtherapie

Vitaalveldtherapie

Vitaalveldtherapie

Al jarenlang is bekend dat de gezondheidstoestand van de mens zich weerspiegelt in het energieveld van het lichaam. Als dit energieveld of vitaalveld gestoord raakt door allerlei ziekmakende invloeden, zoals toxinen, ziektekiemen, electrosmog, maar ook bijvoorbeeld door tekorten van bepaalde voedingsstoffen, kunt u zich minder vitaal gaan voelen en uiteindelijk zelfs ziek worden. Met behulp van de vitaalveldtherapie kan dit gestoorde energieveld worden genormaliseerd.

De vitaalveldtherapie bestaat uit twee hoofdstappen: energie opbouwen en belastingen reduceren:

  • De energieopbouw heeft in het algemeen een versterkende en het immuunsysteem activerende werking. De lichaamseigen regulerende vermogens kunnen na de therapie veel makkelijker gestoorde functies repareren en regenereren.
  • Het doelgerichte reduceren van ziekmakende belastingen maakt het voor het organisme eenvoudiger om zich van ziekmakende invloeden zoals toxinen, ziektekiemen en elektrosmog te bevrijden.

Het doel van de vitaalveldtherapie is om zonder bijverschijnselen een zo spoedig mogelijke vermindering van uw klachten met een aansluitend duurzame genezing te bereiken.