Therapeut

Therapeut

Therapeut

Sissy Molenaar Vitaalveld TherapieSissy Molenaar werkte van 1991 tot 2012 als holistisch therapeute in het Preventief Medisch Centrum te Rotterdam. Sinds 2012 heeft zij haar eigen praktijk, eerst in Capelle aan den IJssel, later in Rotterdam. Met behulp van verschillende behandelingsmethoden, zoals bioresonantie-, orthomoleculaire en vitaalveldtherapie spoort zij oorzaken op van verschillende soorten (chronische) klachten en/of aandoeningen. Sissy heeft zich gespecialiseerd in de behandelingen van huidaandoeningen zoals eczeem, acne, psoriasis en neurodermitis. Als holistisch therapeute legt Sissy de nadruk op de mens in zijn totaliteit. Een lichamelijke klacht staat voor haar dus nooit op zichzelf maar altijd in relatie tot het geheel van organen, energiebanen, psyche en geest. Dat betekent dan ook dat haar behandelingen altijd individueel zijn afgestemd.

Sissy Molenaar heeft een ruime ervaring met het behandelen van zeer uiteenlopende huidaandoeningen. Zij maakt hierbij gebruik van natuurkundige testmethoden door middel van de biotensor, elektro-acupunctuur, bio-energetische frequentiemeting of kinesiologische spiertesten. Haar behandelingen worden gedaan met middelen uit de natuurgeneeskunde zoals resonans homeopathie, bloesemremedies, aromatherapie, kruiden, vitaminen, voedingssupplementen en Alvatistherapie - dat laatste betreft zalven en crèmes. Tevens behandelt zij mensen met klachten aan het bewegingsapparaat, chronische vermoeidheid, energetische of systemische storingen in het organisme door middel van vitaalveldtherapie. Verder leidt zij met behulp van zeer geavanceerde apparatuur een groot aantal allergieën uit het lichaam.

Sissy Molenaar is holistisch therapeute en lid van MBOG, de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde. Deze vereniging zet zich in om de consulten en behandelingen door zorgverzekeraars te laten vergoeden en voor consumenten in het geval er geschillen mochten plaatsvinden.