Global Diagnostics

Global Diagnostics

Global Diagnostics

Correcte diagnose

Het stellen van een correcte diagnose is één van de belangrijkste taken van een arts of therapeut. Een uitgebreide anamnese vormt dan ook het belangrijkste uitgangspunt voor een succesvolle behandeling. De bevindingen van de patiënt staan hier centraal.

Niet altijd komt echter zo alle essentiële informatie boven water, een betrouwbare en effectieve meetmethode kan dan een belangrijke bron van hulp en informatie bieden.

Global Diagnostics

Global Diagnostics werd ontwikkeld om arts en patiënt te helpen bij het vinden van de oorzaak van soms langdurige klachten.

Elk lichaamsdeel en elk lichaamssysteem, ziek of gezond, vertoont een individueel reactiepatroon op zwakke prikkels van buitenaf. Aan de hand van deze specifieke reactiepatronen kunnen waardevolle inzichten worden verkregen in de toestand en het functioneren van de onderzochte organen en systemen.

Global Diagnostics Vitaalveld Therapie

Global Diagnostics is een nieuw meetsysteem dat de energetische structuren van het lichaam nauwkeurig kan meten. Het meetresultaat stelt vervolgens belangrijke informatie ter beschikking over o.a. de bio-energetische toestand van organen, zoals nieren, lever, hart en lichaamssystemen zoals het immuunsysteem, het lymfestelsel en de stofwisseling.

Deze informatie kan dienen als basis voor een correcte diagnose, eenvoudige preventieve maatregelen en een zinvolle en werkzame therapie.

Download de Global Diagnostics folder (pdf-formaat).