De meting

De meting

De meting

Een lichaamsmeting met Global Diagnostics duurt in totaal slechts 10 minuten. Via twee plak-elektroden aan de enkels wordt u aangesloten op de apparatuur. Behalve schoenen en sokken mag u uw kleding gewoon aanhouden. Wel vragen wij u om uw gsm uit te schakelen en sieraden en horloge en/of bril af te doen.

Aangezien het gaat om een zeer fijngevoelige meting is het belangrijk dat u rustig en ontspannen blijft liggen en bij voorkeur niet praat. Uw arts of therapeut zal u dan ook over het algemeen eventjes alleen laten tijdens de meting.

Global Diagnostics de meting

Tijdens de meting ontvangt het lichaam, via de plakelektroden, in totaal zo'n 50.000 testsignalen. Elk signaal werkt op het lichaam als een impuls, de reactie hierop wordt gemeten. Op basis van de geregistreerde reactiepatronen wordt de energietoestand van in totaal zo'n 540 lichaamsonderdelen, waaronder organen, botten, spieren en zenuwen, evenals 13 lichaamssystemen, geëvalueerd.

De lichaamsonderdelen waarvan de meetresultaten buiten een vastgestelde norm vallen, worden overzichtelijk grafisch weergegeven. Op deze wijze wordt een gedetailleerd beeld verkregen van de lichaamsstructuren die meer dan normaal zijn belast.

Een Global Diagnostics-meting belast het lichaam niet en is volledig pijnloos en niet voelbaar. Slechts een enkeling zal een lichte prikkeling kunnen waarnemen.