Behandeling eczeem Capelle aan den IJssel

Behandeling eczeem Capelle aan den IJssel

Behandeling eczeem Capelle aan den IJssel

Iets langer dan 2 jaar geleden begon ik mijn behandeling bij Sissy Molenaar. Ik kwam totaal uitgeput, hopeloos en kapot binnen op aanraden van een goede vriendin. Al sinds mijn jeugd had ik last van eczeem op de bekende plekken, arm- en knieholtes en af en toe ook tussen mijn ogen. Rond de pubertijd werd dit erger en begon ik af en toe met cortisone cremes, op aanraden van de dermatoloog.

Behandeling eczeem

Naarmate ik ouder werd begon mijn eczeem zich uit te breiden en gebruikte ik steeds meer hormonencremes om dit tegen te gaan. Dit ging een paar jaar goed maar ik merkte dat ik steeds meer nodig had om het te controleren. Uiteindelijk liep dit uit de hand en beschadigde mijn huid en kon ik niet meer zonder. Ik kreeg last van bacteriele infecties en ik voelde me steeds onzekerder worden over mijn huid en lichaam. Ik zat er mentaal en fysiek helemaal doorheen en zag geen normale toekomst meer voor ogen.

Vitaalveldtherapie

Sissy behandelde mij op haar eigen wijze en het vitaalveld was hier een steeds terugkerend onderdeel van. Ik besloot dat ik het een kans wilde geven. Het vitaalveld is voor mij een moment geworden van rust, je ligt een minuut of 20 rustig op een warm bedje met een aantal plakaten op je. Af en toe voelde ik een lichte trilling of warmte maar meer dan dat ook niet.

Nu ik twee jaar verder ben is mijn leven echt totaal veranderd en kan ik eindelijk weer normaal functioneren. Mijn huid is ontzettend verbeterd en ik heb ook heel veel zelfvertrouwen terug, ook in mijn lichaam. In die twee jaar heb ik uiteraard wel slechte momenten gekend maar ik dit heeft Sissy me ook altijd gezegd; het gaat 2 stappen vooruit en dan weer 1 terug. Zelfs nu merk ik nog vooruitgang en ik zou iedereen willen aanraden om het een kans te geven.

Mvg,

Stefano